Avantajele serviciului de găzduire web

Serviciile noastre de găzduire web vin cu următoarele beneficii.


Server web ultra-performant: LiteSpeed

LiteSpeed Web Server (LSWS) este un server web proprietar, al patrulea cel mai popular software server web. În august 2019 era estimat că 4,7% din website-urile din lume folosesc LiteSpeed. Acesta oferă o viteză superioară de încărcare a website-ului tău.
Performanța ridicată este realizată printr-o metodă foarte eficientă de servire a conținutului static (imagini, CSS, JavaScript etc.), executarea mai rapidă a codului PHP, suportul pentru protocoalele moderne de servire și compresie a conținutului.
LiteSpeed este inclus gratuit cu toate pachetele de hosting web.


Serviciu de web hosting protejat de BitNinja

Amenințarea atacurilor informatice asupra website-urilor este omniprezentă. Clienții serviciilor de web hosting trebuie să își actualizeze periodic website-urile pentru a remedia vulnerabilitățile de securitate apărute. Venim în întâmpinarea clienților cu un strat suplimentar de securiate oferit de software-ul BitNinja.
BitNinja este o unealtă de securitate gata instalată și configurată pe serverele ITSoftGroup. Acest sistem oprește o bună parte dintre atacatorii care încearcă să obtină acces pentru a modifica website-ul tău.


Migrare gratuită* a conturilor de găzduire web

Dacă ai deja site-ul găzduit la un alt furnizor, ne ocupăm noi de mutare fără downtime. Pregătim și testăm din timp migrarea, alegem împreună un moment potrivit, din zi sau din noapte, pentru a face mutarea.
* Migrarea conturilor de găzduire web este gratuită în cazul transferurilor cont cPanel integral la cont cPanel nou creat, prin Full Backup (trebuie sa fie activa functia Full Backup, sa aveti spatiu suficient pentru a genera un full backup si acces integral la zona DNS). Dacă furnizorul anterior nu folosește cPanel sau nu are activa functia Full Backup, va trebui făcută o migrare manuală, care de obicei nu este gratuită. De asemenea, migrările din cont cPanel în domeniu addon sau domeniu addon la domeniu addon nu sunt gratuite.
Vom evalua fiecare situație particulară și te vom informa asupra metodei de transfer și asupra costurilor.Certificate SSL

Îți oferim certificate SSL pentru domeniile pe care le găzduim.


CONTACT